Tai chi op De Slotplaats

Tai chi brengt innerlijke rust en verbondenheid. Alles draait om verbinding: met jezelf, je omgeving en met de mensen om je heen. Tai chi leert je bewegen met aandacht voor je lichaam. De inspiratie voor de bewegingen komt uit de bewegingen van de natuur: vloeiend, gebogen en volledig ontspanning. De achtertuin van slotboerderij De Slotplaats, middenin de natuur, geldt dan ook als de perfecte plek voor een les tai chi.
Tai Chi Budda

Tai chi kent enorm veel voordelen: je bespaart energie, krijgt minder lichamelijke slijtage en blijft daardoor langer jong. Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon erg leuk om te doen. Je gaat tijdens de les helemaal op in de prachtige omgeving van De Slotplaats, gelegen in  het Friese dorp Bakkeveeen in de gemeente Opsterland. Ook dit is onderdeel van Waddenzee Unesco Werelderfgoed.

Tai chi voor iedereen

Heb je al eerder kennisgemaakt met tai chi of ben je een beginner? Iedereen is welkom! De begeleider past de oefeningen aan op jouw skills. En elke week verandert de invulling van de les. Je kunt dus gerust meerdere keren meedoen.

Goed om te weten: trek soepele kleding en schoenen aan. Of ga lekker blootsvoets!

Locatie
Landgoed De Slotplaats