Wildweekend op het Wad

Zeilen op de Waddenzee terwijl je culinair in de watten wordt gelegd. Klinkt dat niet als de perfecte combinatie?! Stap dan aan boord van de klipper Wilhelmina en laat je door eigenaresse Harriët de meest bijzondere gerechten voorschotelen vanuit de goed uitgeruste kombuis. In de tussentijd geniet jij actief van de natuur van Waddenzee Unesco Werelderfgoed en help je bij het aanleggen of droogvallen. Tijd om te ontspannen is er natuurlijk ook. Een afwisselend en volledig verzorgd weekend is wat je te wachten staat.
Pan met (wild) vlees | Culinair genieten op het Wad
Schip De Wilhelmina op het water
Culinair genieten op het Wad | tafel met eten

Culinair genieten op de Wadden

Terwijl jij je zeebenen laat wennen aan de Wilhelmina, is het 24kitchen tv kok Gerard Koopmans die de kombuis in duikt voor de wildmenu’s. Hij is wildbeheerder, culinaire duizendpoot en de vaste “wild kok” van de Historische Zeilvaart Harlingen, die het weekend organiseren. Hij brengt zijn eigen wild mee, waarmee hij prachtige culinaire diners verzorgt. Zodat jij het weer en de wind op de Wadden kunt trotseren!

Datum
01 October 2021 t/m
03 October 2021
Tijd
20.00
Locatie
Dokkade 1, Harlingen