Vroege vogelwandeling Oostvaardersplassen - Lelystad

Doorbrekend zonlicht, optrekkende mist en een breed scala aan vogelsoorten die ontwaken. Dat zijn dé ingrediënten die een vroege wandeltocht door de Oostvaardersplassen speciaal maken. Ervaar de bijzonder rustgevende sfeer in de ochtend in dit gebied van Nationaal Park Nieuw Land. Terwijl een gids je meer vertelt over de natuur en de vogels en dieren die er leven, geniet jij van het fraaie landschap.
Oostvaardersplassen

Van jong tot oud, van professionele vogelaars tot beginnende natuurkenner of -liefhebber. Iedereen geniet volop tijdens een wandeltocht door de Oostvaardersplassen in Lelystad. De schoonheid van de natuur kun je het beste bewonderen met een verrekijker. Neem die dus zeker mee. Trek daarnaast stevige schoenen en niet opvallende wind- en waterdichte kleding aan en gebruik geen parfum. Zo zorgen we ervoor dat vogels en andere dieren niet schrikken van onze aanwezigheid.

Let op: de wandeling is niet geschikt voor mindervaliden.

Het evenement vindt plaats op onderstaande data. Ga naar de pagina van het evenement om een dag en tijdstip naar wens uit te kiezen.

14 november.

12 december.

Datum
14 november 2021 t/m
12 december 2021
Tijd
8.30 uur
Tijdsduur
2 uur
Locatie
Buitencentrum Oostvaardersplassen, Kitsweg 1