Voorjaarsontdekkingsreis op het Wad

Zeilen op de Waddenzee terwijl je culinair in de watten wordt gelegd. Klinkt dat niet als de perfecte combinatie?! Stap dan aan boord van de klipper Wilhelmina en laat je door eigenaresse Harriët de meest bijzondere gerechten voorschotelen vanuit de goed uitgeruste kombuis. In de tussentijd geniet jij actief van de natuur van Waddenzee Unesco Werelderfgoed en help je bij het aanleggen of droogvallen. Tijd om te ontspannen is er natuurlijk ook. Een afwisselend en volledig verzorgd weekend is wat je te wachten staat.
Gerecht met zalm | culinair genieten op het Wad
Schip De Wilhelmina op het water

Culinair genieten op de Wadden

Een avontuurlijke reis over het water, met heerlijke ontbijtjes, lunches en 3-gangen menu’s. Smaakvol en kakelvers bereid door de schipper en kok Harriët. Hun inspiratie halen ze uit het weer en producten uit de streek, waarbij vlees en vis elkaar afwisselen. Eet je liever vegetarisch? Ook voor jou staat een tongstrelend menu klaar.

Datum
20 mei 2021 t/m
24 mei 2021
Tijd
20.00
Locatie
Dokkade 1, Harlingen