Nazomer Waddenzwerftocht

Wil je er even helemaal, maar dan ook he-le-maal tussenuit, niet heel ver weg maar wel het gevoel hebben dat je in het buitenland bent? Ga dan mee op een tiendaagse groepsreis, door het stilste en donkerste natuurgebied van Nederland: Waddenzee Unesco Werelderfgoed!
Waddenzee Werelderfgoed - evenement - meezeilen vergezicht

Voor de echte avonturiers

Deze zeilreis past helemaal bij de actieve vakantievierder. Totaal kunnen 10 passagiers mee. Zeilervaring hoef je zeker niet te hebben, maar wel wat spierkracht om een zeil te kunnen hijsen. Ook op de boven- en benedendeks kan de schipper extra handen gebruiken. Ga mee op deze kleinschalige, unieke en super ontspannen tocht over de Waddenzee. Maar vergeet niet: het weer maakt het op zee soms lastig. Als je daar flexibel mee omgaat, geniet je volop van dit echte avontuur!  

Het varende vakantiehuis

De zeilklipper Nova Cura van 25 meter lang biedt ruimte aan zes hutten. Maak van de klipper jouw thuis voor een week. Een plek waar je samen, maar ook fijn alleen kunt zijn. Elke hut bevat een groot dakluik, een wastafel en genoeg ruimte voor een reistas. Aan dek vind je hangmatten, fatboys en genoeg stoelen om lekker in te luieren en van het adembenemende uitzicht te genieten. In de sfeervolle woonkeuken kun je zelf koffie en thee zetten of lekker in een hoek je boek lezen.

Bekijk het hele reisprogramma op de website. Of het ook precies zo loopt, hangt natuurlijk af van het weer. Maar het zeewater staat in deze week lekker hoog en dat biedt veel mogelijkheden!

Locatie
Haven van Harlingen