Into the Great Wide Open

Het kleinste Waddeneiland in al haar grootsheid ervaren? Het kan tijdens het festival ‘Into the Great Wide Open’ op Vlieland. Er worden plannen gemaakt om vier dagen lang artiesten te laten optreden, verspreid over het gehele eiland. Als de maatregelen het toelaten kun je uit je dak gaan op het festivalveld, zingen bij een kampvuur op het strand, vers gevangen zeebaars eten of interactieve installaties bekijken in de duinen. En dit alles met volledige aandacht voor duurzaamheid, zoals dat past bij Waddenzee Unesco Werelderfgoed.
Waddenzee Werelderfgoed - Into the Great Wide Open

Duurzaamheid

Sinds de allereerste editie zet de organisatie zich in om het festival zo duurzaam mogelijk te organiseren. En sinds de laatste editie is er weer een grote stap voorwaarts gezet richting een circulair en klimaatneutraal festival. Door onder andere het reizen van en naar Vlieland fossielvrij te maken en alle afval van het festival tot grondstof te verheffen. Inspirerend!

Coronamaatregelen

Door de veranderende coronamaatregelen is er nog niet bekend in welke vorm het festival kan plaatsvinden. Dit geldt ook voor de programmering. Het doel van de organisatie is om kunst, muziek en mensen op Vlieland te verenigen in het weekend van 2 tot 5 september. Hou voor de laatste ontwikkelingen hun website in de gaten.

 

Datum
02 September 2021 t/m
05 September 2021
Locatie
Vlieland