Culinair voorjaarsweekend op het Wad

Zeilen op de Waddenzee terwijl je culinair in de watten wordt gelegd. Klinkt dat niet als de perfecte combinatie?! Stap dan aan boord van de klipper Wilhelmina en laat je door eigenaresse Harriët de meest bijzondere gerechten voorschotelen vanuit de goed uitgeruste kombuis. In de tussentijd geniet jij actief van de natuur van Waddenzee Unesco Werelderfgoed en help je bij het aanleggen of droogvallen. Tijd om te ontspannen is er natuurlijk ook. Een afwisselend en volledig verzorgd weekend is wat je te wachten staat.
Gerecht met zalm | culinair genieten op het Wad
Schip De Wilhelmina op het water
Culinair genieten op het Wad | tafel met eten

Culinair genieten op de Wadden

Het weer en producten uit de regio, dat zijn de inspiratiebronnen van de schipper en kok Harriët bij het samenstellen van de gerechten. Typische voorjaarsgroenten als de asperge horen daar uiteraard bij. Gedurende het weekend geniet je tussen het zeilen door van heerlijke ontbijtjes, lunches en op zaterdagavond een uitgebreid 4-gangen menu. 

Datum
07 mei 2021 t/m
09 mei 2021
Tijd
20.00
Locatie
Dokkade 1, Harlingen