Actief in het Dommeldal

Ga mee op een 5-daags actief avontuur in het stroomgebied van de Dommel, in het bijzondere Van Gogh Nationaal Park! Je fietst van Eindhoven naar Den Bosch en weer terug. Onderweg verblijf je in de dorpjes Nuenen – waar Vincent van Gogh het schilderij De Aardappeleters maakte – en Liempde. Je wisselt het fietsen af met prachtige wandelingen én een kanotocht over de meanderende Dommel. De magisch oplichtende steentjes van het beroemde Roosegaarde-Van Gogh fietspad maken dit microavontuur compleet!
Van Gogh Nationaal Park_Nuenen Opwettense watermolen met boom in bloei

Deze trip is het hele jaar boekbaar

In vijf dagen fiets je van Eindhoven naar Nuenen en vervolgens via Sint-Oedenrode en Liempde naar het gezellige Den Bosch. Van waar je in één dag weer terug fietst naar Eindhoven. Onderweg stop je bij de meest iconische Van Gogh bezienswaardigheden en heb je tijd om de steden en dorpen op eigen houtje te verkennen. Ook staat er een mooie kanotocht op de planning en is er tijd om de wandelroutes te volgen in het Dommeldal en bij natuurgebied de Moerputten.

Tijdens dit avontuur slaap je in kleinschalige B&B’s, waar je de Brabantse gastvrijheid zelf kunt ervaren. Op de website van Avontuur dichtbij kun je het hele programma zien, van dag tot dag.

Eigenlijk is het hele Van Gogh Nationaal Park een bezienswaardigheid!

Overal waar je kijkt, kijk je door de ogen van Vincent Van Gogh. Middenin Brabant werd deze eigenzinnige schilder geïnspireerd door de natuur en de harde werkers, die een belangrijke rol speelden in zijn wereldberoemde meesterwerken.

Locatie
Start- en eindpunt is Eindhoven